De Praeter sponsort nieuwe shirts NVS dames

NIEUW-VOSSEMEER – Zondag 1 oktober speelde NVS Dames 1 met nieuwe shirts geschonken door Angelique Schreurs van Bowlinghut/eetcafe de Praeter. Nieuwe shirts zijn noodzakelijk geworden doordat de vrouwenafdeling weer is gegroeid en er inmiddels zoveel dames zijn dat ook met een 2e elftal wordt deelgenomen aan de competitie. Dit is een leuke mijlpaal voor NVS.

Derhalve is vanaf augustus gestart met 26 dames en zijn Fred Hommel en Bram v.d. Zande de dames 2 gaan begeleiden. Daarbij is wel het uitgangspunt dat de NVS dames veel zaken gezamenlijk oppakken (gezamenlijk trainen en een gezamenlijke 3e helft) om te zorgen dat de teamspirit hoog blijft.

De eerste resultaten in de competitie zijn voor beide teams hoopgevend. Wel hopen dames en begeleiding dat er nog 3 à 4 dames zullen aansluiten opdat er in de weekends niet teveel hoeft te worden gepuzzeld.

Dames 1 speelde zondag in de nieuwe shirts een prima pot en maakte na een 2-0 achterstand in de allerlaatste seconden gelijk, waardoor ze goed van start zij gegaan in de 5e klasse 851.

Dames 2 heeft haar eerste wedstrijden inmiddels ook achter de rug en heeft laten zien dat er veel progressie zit in het nog jonge team.

(door Jan Knuit)