De Meermin tweede bij verkiezing beste buitenbad van Brabant

STEENBERGEN – Het Steenbergse openluchtbad De Meermin is op de tweede plaats geëindigd bij de verkiezing Zwembad van het Jaar 2012 in de categorie voor buitenbaden in de provincie Noord-Brabant. Hoofdbadmeester Leo Holierhoek toont zich uitermate tevreden met deze uitslag.

Vorig jaar werd De Meermin uitgeroepen tot beste buitenbad van Noord-Brabant, deze titel gaat deze keer naar recreatieoord De Warande in Oosterhout. ,,Het is bepaald geen schande om daarvan te verliezen,” vindt Holierhoek, die de tweede prijs dan ook geenszins als een nederlaag beschouwt. ,,Integendeel, op deze prestatie mogen we met z’n allen hartstikke trots zijn. Hieruit spreekt een enorme waardering van het publiek. Mijn dank gaat ook zeker uit naar de vele vrijwilligers die bij ons hun steentje bijdragen ten bate van de Steenbergse bevolking. Zonder deze mensen zijn we nergens.”
Het Dinteloordse zwembad Aquadintel eindigde op een evenzo verdienstelijke derde plaats bij de verkiezing. In de landelijke uitslag eindigde De Meermin als zesde en Aquadintel als twintigste.
De officiële bekendmaking vindt morgen plaats in Gorinchem.