De Markt is van alle markten thuis

De Markt is van alle markten thuis

Het podium op de Markt is vanavond het domein van Vato Loco, waar alles draait om de muziekstijlen Urban, Latin en Moombahton, onder aanvoering van de DJ’s Nardo, Ray la Soul, Mai-Lan, Sincere, Emilio Cortez, L-dinero en Coen da Costa. Zaterdag zijn op dit podium demonstraties van Feel Good Club Dinami en dansgroep Sjappoo en zijn de Double J’s (bekend van ‘Boven op de berg’ en ‘Vluggertje’) en de Dinteloordse dj Mathijs Pluijgers verantwoordelijk voor het muzikale entertainment. Zondag staan hier optredens en demonstraties van Dinami en theater- en dansschool Myra Ceti op het programma. Dit alles met medewerking van B-Special FX.

Muzikale proeverij bij Puur en De Joosse

Op het podium van Puur en De Joosse in de Kaaistraat draait DJ Vinyl vanavond populaire muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig. Zaterdagmiddag is het de beurt aan Easton Rock Blues ’n Roll om de Jaarmarktgangers te vermaken en zaterdagavond is de coverband Copy-Cat.nl te gast, die van elke gelegenheid één groot feest maakt, met een mix aan muziekstijlen. Zondagmiddag brengt zanger/entertainer Corné van Meer de stemming er zeker in en presenteert bovendien de Steenbergse zanger Marijn van Geel, om 14.00 uur, zijn nieuwste nummer: ‘Als je alles hebt gehad!’

KAJA-beachclub, where the party is!

Brasserie De Kaai pakt deze Jaarmarkt uit met de ‘KAJA-beachclub’ (Where the party is!) Dit gebeurt met een vette knipoog naar de Rotterdamse Baja Beach Club, waar het er zogezegd nogal heet aan toe kan gaan. Voor de KAJA-beachclub wordt de oude Sportshop Heshof omgetoverd tot een stukje paradijs op aarde, waar het heerlijk loungen is onder het genot van een lekkere cocktail. Van 16.30 tot 19.30 uur vandaag is er een zogeheten VrijMiBo met Happy Hour. Vanavond en morgenavond gaat het dak eraf met DJ Wesley, zondagmiddag komt de muziek uit de koker van Delta Sound met de DJ’s M&L.