“De leutigste loterij 2017” tijdens de jaarmarkt

STEENBERGEN – Tijdens de jaarmarkt van aanstaande weekend is ook Stichting Karnaval Steenbergen (SKS) aanwezig met een kraam. Hierin zijn diverse Strienestadse Ebbedingekes te koop zijn en daarnaast verkoopt de SKS loten voor de “ de leutigste loterij 2017”.

Met de opbrengst van deze loterij hoopt de stichting de komende carnaval diverse activiteiten zoals met name de ouderenmiddag en het bal voor de jeugd van 14 t/m 17 jaar wat extra “glans” te kunnen geven. Daarnaast wil men ook een geheel nieuw project opstarten gericht op de peuters van Strienestad.

Investering terugverdienen

Alle jaarmarktbezoekers kunnen door deel te nemen aan deze loterij een steentje bijdragen opdat het beoogde doel gehaald wordt. De loten zijn te koop voor € 1,00 per stuk. “Naast het winnen van leuke prijzen krijgt iedere deelnemer ook weer het geïnvesteerde bedrag terug”, zo legt SKS voorzitter Richard Krijnen uit. Want wie tijdens de trekking op 11 november 2017 niet in de prijzen valt, kan het aangeschafte lot in de periode 12-11-2017 t/m 31-12-2017 inleveren bij luxe bakkerij Ton van Hees.  Hiermee is bij aanschaf van 3 worstenbroodjes het 4e gratis. “Door deze vorm van loterij valt eigenlijk iedereen in de prijzen en kunnen we met recht spreken van de leutigste loterij 2017”, aldus voorzitter Krijnen.