Dance 2 Fight Cancer brengt 1418 euro in het laatje van KWF

STEENBERGEN – Dance 2 Fight Cancer, de oldschool- en hardstyle houseparty die gisteravond plaatsvond in Studio 54 op de Markt in Steenbergen, heeft een bedrag van 1418 euro opgeleverd voor het Koningin Wilhelmina Fonds.

De opbrengst kwam tot stand dankzij de kaartverkoop, een percentage van de omzet van de bar en de verkoop van shotjes.

Het feest, waaraan de dj's belangenloos hun medewerking verleenden, trok ruim honderd bezoekers en werd gehouden ter nagedachtenis aan de begin dit jaar overleden Ruud (32) uit Den Bosch – alias Miss Teddy Pedigree Paul – die leed aan lymfeklierkanker.

Op zijn verzoek zette onder anderen Mrs. Universe Nederland Dominique de Haan, die met hem was bevriend, zich de afgelopen maanden in voor het goede doel.

Samen met drag queen Strangee verrichtte zij gisteravond de opening van de danceparty en vanmiddag kwam de 29-jarige Arnhemse speciaal nog even terug om de cheque in ontvangst te nemen, uit handen van initiatiefneemster Eva van Laerhoven en haar man Peter.

Onder de noemer Dance 2 Fight Cancer werd gisteren, de geboortedag van Ruud, op diverse plaatsen in Nederland geld ingezameld voor KWF. Eva van Laerhoven en haar mede-organisatoren, toonden zich tevreden over hun actie. ,,De sfeer was heel goed en ook met deze opbrengst zijn we erg blij. Volgend jaar gaan we zeker weer iets organiseren voor dit goede doel.’’