Dana Winner terug met Kerstconcert in Gummaruskerk

STEENBERGEN – Evenals in 2011 en 2012 zal de Belgische zangeres Dana Winner dit jaar – op donderdag 18 december – een Kerstconcert verzorgen in de Gummaruskerk. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan het onderhoud en behoud van de kerk.

Vorig jaar december was het Rob de Nijs die in de Gummaruskerk een Kerstconcert ten beste gaf, dat eveneens in de smaak viel bij de toehoorders, maar de activiteitencommissie van de Gummarusparochie kiest nu toch weer voor de succesformule met Dana Winner. Ditmaal in samenwerking met Bekóór uit Bergen op Zoom, dat trouwens ook Rob de Nijs begeleidde.

Kaarten à 30 euro zijn verkrijgbaar bij Slijterij Veraart (Oostdam 28), Boekhandel Vermeulen (Kaaistraat 17), Hema Steenbergen (Blauwstraat 58) en Hema Halsteren (Dorpsstraat 70). Bestellen kan ook bij H. van Elzakker, (0167) 564074, goresen@home.nl

Nieuw is dat alle bezoekers met hun toegangsbewijs kans maken op een leuke Kerst-verrassing, mogelijk gemaakt door Hema, Slijterij Veraart, Albert Heijn Achterberg, de Thoolse Taxi, Boekhandel Vermeulen, Vermeulen Steenbergen/Steenbergse Courant, SGB Zoom- en Zegestede en DFW Europe.

Het concert begint 18 december om 20.00 uur, vanaf 19.15 uur is de kerk geopend.