zondag 8 mei 2016, 13:35

Dames vv Steenbergen vieren kampioenschap

STEENBERGEN – Met een 7-0 overwinning op Cluzona hebben de dames van vv Steenbergen er geen misverstand over laten bestaan dat zij de onbetwiste kampioen van hun klasse zijn.

De titel werd begin van de middag gevierd met champagne en natuurlijk  was er ook een kampioenschaal voor het debuterende elftal, dat dus meteen het hoogst haalbare resultaat wist te bewerkstelligen.

Van tevoren waren de Blauwwitte dames best zenuwachtig, want er moest gewonnen worden om zeker te zijn van de titel en niet afhankelijk van de uitslagen van de concurrentie.

De speelsters kwamen vanmorgen al tijdig bijeen, voor een gezamenlijk ontbijt dat z’n vruchten afwierp, want de wedstrijd tegen Cluzona was nog maar een minuut aan de gang of de 1-0 stond op het scorebord. Voor rust bereikten de Steenbergse dames een voorsprong van 6-0, om er uiteindelijk dus een zevenklapper van te maken.