‘Dames in de hoofdrol’ bij Zo op het Podium

STEENBERGEN – Zo in de Watertoren, Zo op het Podium en Zo op Gummarus, verzorgen woensdag 5 oktober een speciale avond voor vrouwen. Dit gebeurt onder de noemer ‘Dames in de hoofdrol’. Plaats van handeling is Zo op het Podium, gevestigd in de brede school aan de Waterlinie op Buiten de Veste.

De activiteit vindt voor de tweede keer plaats. ,,Als kinderopvangorganisatie vinden we het belangrijk om, in deze voor velen hectische tijden, naast onze normale werkzaamheden ook iets voor het bredere maatschappelijk belang te doen,’’ stelt Sandrien Lukkassen van Zo Kinderopvang.

,,Moeders en alle andere dames kunnen vaak wel eens een relaxt avondje uit gebruiken. Daarnaast betrekken we er ook ondernemers uit Steenbergen en de omgeving bij, zodat zij een podium en de gelegenheid krijgen om zich te presenteren aan het publiek.''

,,We hebben zo’n zeventien standhouders die avond, op het gebied van wellness, kleding, schoonheid en woonaccessoires, waaronder bijvoorbeeld Meesters in Groenten & Fruit, De Suijkerpot, Boekhandel Vermeulen en wereldwinkel Wereldwijd.’’

Ook staan er diverse workshops en een loterij op het programma van ‘Dames in de hoofdrol’. Voor alle bezoeksters ligt er bovendien een goodiebag klaar. Belangstellenden zijn van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis.