Dag van de Mantelzorg in Steenbergen

STEENBERGEN – In ontmoetingscentrum ’t Cromwiel wordt zondag 10 november de ‘Dag van de Mantelzorg’ gehouden, waarbij alle mantelzorgers uit alle kernen van Steenbergen door de gemeente worden bedankt voor het feit dat zij belangeloos zorgen voor mensen die anders aangewezen zouden zijn professionele hulp.

De gemeente geeft hiermee invulling aan het thema ‘Yes, we care’  van de landelijke mantelzorgdag. Het programma duurt van 10.00 tot 14.00 uur en begint met een ontvangst. Als iedereen een kopje koffie of thee heeft aangeboden gekregen, spreekt wethouder Cor van Geel een welkomstwoord. Vervolgens kunnen de gasten deelnemen aan verschillende workshops, zoals ‘Mindfulness’ en huidverzorging.

Omstreeks 12.30 uur wordt er een lunch geserveerd en aansluitend staat de bezoekers nog een verrassing te wachten. Mantelzorgers die deze dag willen bijwonen kunnen zich voor 1 november aanmelden bij coördinator mantelzorgondersteuning Joyce Joosen op (0167) 541137 of via http://www.swo-steenbergen.nl