Daders overval cafetaria nog niet achterhaald

STEENBERGEN – De daders van de overval die gisteravond plaatsvond op cafetaria Family in de Oudlandsestraat zijn nog altijd voortvluchtig. Zij zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.

De twee overvallers betraden de zaak omstreeks 21.50 uur en bedreigden een medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat zij met de buit waren vertrokken, werd meteen de politie gealarmeerd, die in no time ter plaatse was om buurtonderzoek te doen. Van de daders ontbrak echter elk spoor.

De hevig geschrokken medewerker kon de agenten slechts een summier signalement geven. De overvallers hadden bovendien hun gezichten bedekt, waardoor zij onherkenbaar waren. De ene droeg in ieder geval een blauwe jasen had een mager postuur. Zijn kleinere mede-dader had een gezet postuur en droeg een donkere, waarschijnlijk zwarte jas.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval en/of mensen die tussen 21.15 en 22.00 iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de cafetaria. Zij kunnen bellen naar 0900-8844, 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-1220 6007.

Foto: Google Maps