Cursisten Kunst Centrum exposeren in de bieb

STEENBERGEN – In de bibliotheek aan de Blauwstraat is tot en met woensdag 25 februari het werk te bewonderen dat cursisten van het Kunst Centrum Steenbergen hebben gemaakt tijdens de cursus Tekenen en Schilderen, onder leiding van de Thoolse kunstenares en docente Marianne van der Meer.

‘Uitzicht of doorkijkje’ was in de maanden voorafgaand aan de expositie het thema aan de hand waarvan de deelnemers zich verschillende technieken en materialenkennis eigen maakten. Zij konden naar keuze aan de slag met acryl-, olie- of aquarelverf, maar ook met potlood en pastelkrijt.

De resultaten, zoals een patroon van kleurige bladvormen met een doorkijkje naar een hippiemeisje, waren heel gevarieerd, verrassend en de moeite van het bezichtigen zeker waard. Dat kan tijdens de reguliere openingstijden van de bieb. Vanwege het grote aantal cursisten, worden in de loop van januari de tentoongestelde kunstwerken gewisseld.

Wie belangstelling heeft om teken- en schilderles te gaan volgen bij het Kunst Centrum Steenbergen kan zich nog aanmelden voor enkele vrije plekken op donderdagochtend- en middag. Docente Marianne van der Meer is bereikbaar via 06-44246605 of info@atelierdegrebbe.nl

Voor nadere informatie: www.kcsteenbergen.nl of www.facebook.com/kcsteenbergen