Cursisten Computervereniging ontvingen certificaten

STEENBERGEN – Computervereniging ‘Groot Steenbergen’ (CGS) sloot het cursusseizoen onlangs feestelijk af. Naast een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje in ‘De Wallenburgh’ ontvingen 30 cursisten hun certificaat. Zij hadden deelnomen aan de basiscursus Windows 10 of de cursus Internet en E-mail.

Voorzitter Ben van Dommelen stelde bij de uitreiking trots te zijn op de behaalde resultaten. Het leven zonder de computer wordt namelijk steeds lastiger en in de toekomst wordt het haast niet meer mogelijk om het zonder te doen. Dat is de reden dat CGS blij is dat weer een aantal deelnemers wegwijs is gemaakt op de digitale snelweg. Dit zal de computervereniging blijven doen. De basiscursus Windows werd gegeven door Ben van Dommelen, terwijl de penningmeester van CGS – Dennis van Rooij – de cursus Internet en E-mail voor zijn rekening nam.
Ook voor het volgende seizoen staan cursussen op het programma. In september start CGS met de voorlichting ervan. Wie nu al meer wil weten kan terecht op de website: www.cgsonline.nl.