Cursisten Computervereniging ontvingen cerificaten

STEENBERGEN – Het cursusjaar bij Computervereniging Groot Steenbergen is afgelopen maandagavond afgesloten. In het clublokaal van de vereniging hadden zich de cursisten verzameld van de diverse cursussen die dit jaar zijn gegeven. Zij ontvingen uit handen van wethouder Petra Lepolder hun certificaten als bewijs van een succesvolle afronding.

Dat gebeurde na de inleiding van voorzitter Guus van Rooij, die daarin een dankwoord richtte aan het adres van de firma Abos. Deze had namelijk zijn kantoorruimte beschikbaar gesteld voor de cursus Excel die Van Rooij samen met Ben van Dommelen heeft gegeven. Alle cursisten hebben deze toch pittige cursus met goed gevolg doorlopen. Ook de cursus Win 10 onder leiding van Carel Venselaar en assistente Riet Nijssen en de cursus gevorderden onder leiding van Dennis van Rooij en assistente Godelieve van Dommelen werd succesvol afgerond. Lof was er voor de wijze waarop deze cursussen zijn gegeven en de resultaten die werden geboekt.

De avond werd besloten met een gezellig samenzijn en daarbij lieten de aanwezigen zich de drankjes en hapjes goed smaken om vervolgens huiswaarts te keren met de belofte om ook het volgend jaar weer deel te namen aan nieuwe cursussen.

Foto: Alle cursisten van Computervereniging Groot Steenbergen en hun cursusleiders op een rij.