Corry van Agtmaal wint negende Winkelhart-prijs

STEENBERGEN – Corry van Agtmaal heeft de alweer negende Winkelhart-prijs gewonnen, die ditmaal beschikbaar was gesteld door Marskramer, Slagerij Van der Heijden en Meesters Groenten en Fruit.

Uit handen van Michelle Kales (Marskramer), Danique Meesters en Anja van der Heijden mocht de gelukkige winnares een barbecue inclusief een uitgebreid barbecuepakket in ontvangst nemen. Haar ingeleverde kassabon – met de aankoopdatum van 10 juli – bezorgde haar deze fraaie prijs.

“Ik doe met veel plezier mee aan deze leuke actie. Je hoeft er niet meer voor te doen dan de kassabonnen van aankopen in het winkelhart te bewaren en vervolgens de Steenbergse Courant in de gaten te houden om te zien of je bonnen hebt met de gepubliceerde aankoopdatum. Als je deze dan inlevert, maak je kans op prachtige prijzen. Een leuke actie van alle winkels waar ik graag mijn inkopen doe,’’ zo reageerde de winnares.

Kansbonnen

Corry van Agtmaal vindt overigens wel dat de winkeliers en hun personeel nog wat nadrukkelijker en actiever hun klanten op de actie mogen wijzen. “Bij het overhandigen van de kassabon kunnen ze best vermelden dat dit meteen ook kansbonnen zijn”.

Nog meer prijzen

Volgende week worden in de Steenbergse Courant en via deze website de winnaar bekend gemaakt van de tiende kassabonactie-prijs. Die ontvangt maar liefst een jaar lang gratis brood van bakkerij Bakhuys.

Ook wordt dan het nieuwe winnende aankoopmoment bekend gemaakt. Wie kassabonnen van die betreffende datum inlevert maakt kans op 10 persoonlijke ontbijtbonnen van Croissanterie en Lunchroom Jerome en een cheque ter waarde van 100 euro ten behoeve van een Steenbergse vereniging naar keuze. Ook weer een prachtige prijs toch? Dit alles maakt het winkelen in Steenbergen nog aantrekkelijker.