Computervereniging verzorgt demo-avond over reis-app

STEENBERGEN – Komende woensdagavond 11 maart organiseert Computervereniging Groot Steenbergen (CGS) voor leden en andere belangstellenden een demonstratieavond waarbij de reisapp ‘Polarsteps’ centraal staat. De avond wordt gehouden in gemeenschapshuis De Vaert – het nieuwe onderkomen van de computervereniging.

Tijdens de bijeenkomst wordt aan belangstellenden uitgelegt hoe ‘Polarsteps’ werkt. Uitgelegd wordt hoe via smartphone, tablet of pc een (verre) reis of dagjes uit kunnen worden gedocumenteerd. “De dienst Polarsteps is enorm handig. Je kunt foto’s en reisverhalen aan de app toevoegen. Vrienden en familie kunnen de reis volgen en weer thuis kan een fotoboek worden gemaakt”, aldus Godelive en Ben van Dommelen die de avond verzorgen. Zij hebben al enige tijd ervaring met de app en de mogelijkheden die deze biedt.

Gratis te bezoeken

De demo-avond in gemeenschapshuis De Vaert is gratis te bezoeken. Aanvang op 11 maart is om 20:00 uur, de zaal is een half uur eerder al open.

Visum online aanvragen

Via Visumbuitenland.nl kunt u eenvoudig een gewenste visum online aanvragen, via een digitaal aanvraagformulier in het Nederlands. Dit geldt ook voor ESTA en eTA.