Computervereniging Groot Steenbergen heeft cursussen op het programma staan

STEENBERGEN – Woensdag 6 november start Computervereniging Groot Steenbergen een 11 wekelijkse cursus ‘Windows 10 voor gevorderden’. En bij voldoende deelname gaat maandagochtend 4 november de cursus ‘Werken met foto’s, video en muziek in Windows 10’ van start.

De cursus voor gevorderden is bedoeld voor gebruikers van Windows die werken met een oudere versie en die willen overschakelen naar Windows 10. Maar ook voor gebruikers van deze versie die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, aanmelden kan toto 20 oktober.
De cursus die op 4 november wil starten is bedoeld voor gebruikers die foto’s of video’s met smartphone of digitale camera maken maar geen of onvoldoende kennis hebben van het bewerken, ordenen of presenteren van hun materiaal in een album of videofilm. Hier zijn meer plaatsen beschikbaar en belangstellenden worden uitgenodigd om zich aan te melden.
Tijdens de cursussen wordt gebruik gemaakt van een laptop en een cursusboek. De cursusleider en enkele assistenten zorgen voor een persoonlijke begeleiding. De groepsgrootte ligt tussen 8 en 12 personen en de cursus wordt gegeven in het Scoutinggebouw De Wallenburgh aan de Oudevest 9 in Steenbergen.