Clubs en verenigingen in Zuidwest-Brabant blij met ondersteuning vanuit Rabo ClubSupport

REGIO – In oktober konden leden van Rabobank Zuidwest-Brabant hun stem uitbrengen in de campagne Rabo ClubSupport. Zij kozen voor hun favoriete clubs of stichtingen en bezorgden deze hiermee een welkome financiële ondersteuning. Onder de 481 clubs en stichtingen die zich hiervoor bij Rabobank Zuidwest-Brabant hadden aangemeld werd dit jaar 150.000 euro verdeeld.

Als coöperatieve Rabobank wordt jaarlijks een gedeelte van de winst gebruikt om clubs en stichtingen financieel te ondersteunen. Ook worden deze door de Rabobank versterkt met kennis en tevens kan gebruik worden gemaakt van het uitgebreide netwerk dat de bank heeft.

De volledige uitslag

De volledige uitslag van Rabo Clubsupport 2021 door Rabobank Zuidwest Brabant is online te vinden via www.rabobank.nl/lokale-bank/nieuws/011201307/uitslag-rabo-clubsupport-2021. Per club of stichting is precies te zien welk bedrag ze dit jaar ontvangen. Twee video’s tonen de reacties van een aantal clubs die een ondersteuning hebben ontvangen en laat zien aan welke doelen deze wordt besteed.

Landelijk 12,7 miljoen verdeeld

Rabo ClubSupport wordt door alle Rabobanken in ons land ondersteund. In totaal is dit keer 12,7 miljoen euro verdeeld onder alle ingeschreven clubs en stichtingen. Meer dan 30.000 hadden zich voor de campagne ingeschreven. In totaal hebben in ons land 477.000 leden gestemd op hun favoriete club.