Clubkascampagne 2018 van Rabobank Zuidwest-Brabant van start

STEENBERGEN – Ook in 2018 organiseert Rabobank Zuidwest-Brabant de inmiddels bekende Clubkas Campagne. Vanaf morgen 4 april tot en met 16 april kunnen leden van de bank de verenigingen of stichtingen in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom, Woensdrecht en Roosendaal die lid zijn van de bank financieel ondersteunen door hun stem uit te brengen. Onder de deelnemende verenigingen en stichtingen wordt een bedrag van 150.000,- euro verdeeld. Iedere stem is dus geld waard.

De afgelopen jaren betekende de Clubkas Campagne voor de betreffende clubs en stichtingen een leuke financiële duw in de rug. Voor hen is het zaak om ook in 2018 campagne te voeren om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk stemmen vergaren. Zij kunnen zelfs digitaal promotiemateriaal downloaden om hun campagne te ondersteunen. Dit kan via de website: www.mijnbankenik.nl/zwb/promotiemateriaal

Vijf stemmen

Ieder lid van de bank – in totaal zijn er dat bijna 29.000 –  heeft vijf stemmen die kunnen worden verdeeld onder de deelnemende organisaties. Per vereniging of stichting kan een lid maximaal 2 stemmen uitbrengen. Donderdagavond 19 april 2018 maakt Rabobank Zuidwest-Brabant de uitslag van de stemming bekend. Dat gebeurt voor de gemeente Steenbergen op het tennispark van TVS, aan de Wipstraat. In deze gemeente gaat het om in totaal 85 clubs waarop gestemd kan worden.

Stem uitbrengen

De leden van de bank ontvangen hun stemkaart met unieke code reeds per post. Zij kunnen vervolgens via de hier volgende link hun stem uitbrengen: https://www.mijnbankenik.nl/zwb/clubkascampagne.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne is te vinden op https://rabobank.nl/zwb.