Circus biedt volop vermaak voor jong en oud

STEENBERGEN – De magie van het circus heeft aan kracht nog niets ingeboet, zo blijkt bij de voorstellingen van Circus Iarz Italiano dat sinds donderdag op het Floraplein staat en morgenmiddag voor de laatste keer in Steenbergen op veel hooggeëerd publiek hoopt. Directeur Remo Iarz en zijn medewerkers mochten tot en met vandaag zo’n tweeduizend gasten verwelkomen en die kregen absoluut waar voor hun geld.

Centrale figuur in de show was de clown van Circus Iarz Italiano, die niet alleen de lach zogezegd aan z’n kont heeft hangen, maar over meerdere talenten beschikt om de toeschouwers te vermaken. Ook als Elvis kwam hij goed en vooral grappig uit de verf.

De bezoekers – vooral veel (groot)ouders met kleine kinderen – genoten met volle teugen en klapten hun handen stuk. Ook voor de andere artiesten, die onder meer met acrobatiek, een verbluffende verkleedact en paardendressuur voor het nodige spektakel zorgden.

Ruim twee uur ‘ouderwets’ vermaak voor jong en oud gingen al bij al veel te snel voorbij, maar zo gaat nu eenmaal als het gezellig is. Wie nog niet is geweest, kan morgenmiddag om 14.00 uur nog plaatsnemen op de tribunes van de grote tent, die daarna weer wordt afgebroken en naar Apeldoorn verhuist.