Circus Barani slaat tenten op in Steenbergen

STEENBERGEN – Na een gedwongen rustperiode van zo’n anderhalf jaar heeft Circus Barani haar activiteiten weer hervat. Voor een periode van twee weken slaat Barani haar tenten op en verzorgt voorstellingen op het Floraplein. In verband met de coronamaatregelen zijn de tijdstippen van de voorstellingen aangepast en verplaatst naar de middaguren. Barani benadrukt dat men zich strikt houdt aan de geldende coronamaatregelen.

Het circus geeft aan dat er een vernieuwde show voor jong en oud wordt gegeven met nieuwe acts als jongleren, luchtacrobatiek en messenwerpen. Die voorstellingen beginnen donderdag 18 november om 16:15 uur (familiedag), vrijdag 19 november zelfde tijd, zaterdag 20 november 15:00 uur, Zondag 21 november 15:00 uur, vrijdag 26 november 16:15 uur (familiedag), zaterdag 20 november 15:00 uur en zondag 21 november 12:00 uur.
Meer informatie is te vinden op www.barani.nl en op de Facebookpagina ‘Nationaal circus Barani’. Hier worden ook de ticketprijzen weergegeven. Belangrijk om te weten dat de toegang uitsluitend contant kan worden betaald, pinnen is niet mogelijk.

Afbeelding: een kortingsbon voor de voorstelling van Barani. De aanvangstijden op deze bon zijn echter na het drukken ervan gewijzigd in verband met de nieuwe coronaregels.Beelden bij dit artikel