Cheque voor Stichting ‘Zorg en Onderwijs Nu’

NIEUW-VOSSEMEER – Stichting ‘Zorg en Onderwijs Nu’ (ZON) ontving van Kinderopvang Zo! gevestigd aan de Dortmundstraat een cheque van 342,50. Dat is de opbrengst van het georganiseerde Pleinfeest. Esmee en Nienke – twee kinderen van de stichting ZON namen de cheque in ontvangst.

Door de verkoop van de door de kinderen van de opvang gemaakte knutsels, cake-jes, door de grabbelton, het zetten van glittertattoo’s en een workshop vlechten werd geld voor het goede doel ingezameld. Het werd een gezellige middag, die goed bezocht werd door ouders, grootouders, familie en kennissen. De brandweer Nieuw-Vossemeer en de sportcoaches van gemeente Steenbergen leverden hun bijdrage aan het Pleinfeest.
Stichting ZON – die opvang verzorgt voor kinderen met een meervoudige handicap – kan met het gedoneerde bedrag aangepast speelgoed kopen. Speelgoed dat niet te vinden is in de winkel, maar voor de kinderen van ZON heel welkom is. Ze hebben er al mee gespeeld.
Voor meer informatie over beide organisaties zie: www.zokinderopvang.nl en www.zorgonderwijsnu.nl.

Foto’s: kinderen van Zorg Onderwijs Nu zijn blij met het aangepaste speelgoed dat met de opbrengst van het Pleinfeest van Zo Kinderopvang kan worden aangeschaft.