Charissa van Dipte wint Sterren op de Dansvloer

DINTELOORD – De Dinteloordse danseres Charissa van Dipte heeft gisteravond met haar bekende Belgische danspartner Kevin Van der Perren de finale van ‘Sterren op de Dansvloer’ bij de Vlaamse commerciële televisiezender VTM gewonnen. ,,Echt helemaal super,” reageerde de winnares vanochtend dolenthousiast.

,,Ik heb gisteravond en vannacht de bloemetjes lekker buiten gezet hoor, want dit is natuurlijk geweldig om mee te maken. Als het aan de jury had gelegen waren we tweede geworden, maar het publiek heeft de doorslag gegeven. Echt fantastisch om als Nederlandse toch de harten van de Vlaamse kijkers te stelen. Hopelijk mag ik over twee jaar weer meedoen aan Sterren op de Dansvloer.”

Charissa (tweede van links op de foto) werkt in het dagelijks leven bij de gemeente Steenbergen op de afdelingen griffie en Maatschappelijke Ondersteuning. De afgelopen drie maanden nam ze grotendeels haar vakantiedagen op om mee te kunnen doen aan het programma van VTM.

Daarin was ze ‘gekoppeld’ aan de Belgische kunstschaatser Kevin Van der Perren. In de finale, die live werd uitgezonden, versloegen zij de populaire Belgische presentatrice Eline de Munck en haar dansinstructeur Arman Eranosjan.,,Eline was van het begin af aan een constante factor. Kevin heeft wat mij betreft echter de meeste groei doorgemaakt.”

Vanavond is Charissa opnieuw te gast in België, voor een show op uitnodiging van een dansschool. ,,Zondag ga ik echt helemaal uitrusten en nagenieten. M’n telefoon en m’n Facebookpagina staan vol reacties, die ik allemaal nog wil gaan lezen en beluisteren. En  maandag weer vrolijk naar m’n werk bij de gemeente Steenbergen.”