Cees Pullens en Betsy de Kock clubkampioen bij De Heensche

DE HEEN – Het clubkampioenschap van de  golfvereniging De Heensche werd dit jaar gespeeld op zondag 10 september en bestond uit een wedstrijd over 18 holes par 3. De 38 deelnemers werden verdeeld over 10 flights, zodat er  gespeeld kon worden zonder onderbreking, en dat kwam zowel de concentratie bij de deelnemers als de sfeer ten goede.

De deelnemers gingen van start om 13.00 uur en rond de klok van half vier waren de kampioenen bekend. Er werd bij deze wedstrijd gespeeld op een zogeheten strokeplay, zodat het laagste aantal slagen de beste score opleverde.

Titels

Bij de heren ging de titel naar Cees Pullens uit Steenbergen. Met 57 slagen en 2 birdies was hij Cor Willemsen (59 slagen en 1 birdie) en Pieter van de Goes (64 slagen) voor.  Frans Wagenaar won de Neary. Bij de dames werd de titel geprolongeerd door Betsy de Kock uit Lepelstraat. Met 63 slagen en 1 birdie ging ze Francis van Groenestijn (67 slagen en birdie) en Ria Timmermans (72 slagen en 1 birdie) voorbij. Betsy won ook de neary. De birdieprijzen gingen naar Ria Timmermans en Cees Pullens.

Een speciale vermelding was er voor pro Derk Schut die buiten mededinging meedeed met een score van 53 slagen en het dichtst bij de vlag lag.