CDA Steenbergen vraagt aandacht voor Couveringepark

STEENBERGEN – Nu de woonwijk Couveringepark – aan de Molenweg – zo langzamerhand richting voltooiing gaat vraagt het CDA Steenbergen aandacht voor verbeteringen die ontevredenheid over de inrichting en de veiligheid bij de bewoners moeten wegnemen.

Het CDA vraagt het college van burgemeester en wethouders om de toezegging voor de aanleg van een ‘fatsoenlijke speelplaats’ waar te maken. “Er zijn diverse contactmomenten geweest tussen de gemeente en bewoners. Helaas voelen zij zich niet gehoord en wij vragen u hierbij om spoedig contact te zoeken met de bewoners zodat er op korte termijn verbeteringen worden aangebracht”, aldus fractievoorzitter Jeroen Weerdenburg namens de fractie van CDA Steenbergen.

Bouwafval

Ook vraagt de CDA fractie aandacht voor de berg bouwafval en bouwhekken die al maandenlang aan de achterzijde van de woonwijk liggen. “Hier gebeurt thans niets mee maar leidt wel tot gevaarlijke situaties nu kinderen daar gaan spelen. Kunt u er voor zorgen – wellicht in overleg met de aannemer – dat de hekken weer staan waar ze moeten staan en dat u er blijft toezien dat de veiligheid aldaar gewaarborgd blijft?”, zo vraagt het CDA aan het college.

Door: Peter Vermeulen