“CDA onthooft haar kandidaat raadsleden!”

STEENBERGEN – Hoewel CDA-voorzitter Ewoud van den Berg tegenover Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl namens zijn partij zijn gal spuwde over de actie van gemeente Steenbergen om de verkiezingsborden van het CDA te verwijderen, kan de partijvoorzitter weer lachen. Het CDA vond een ludieke manier om zowel een antwoord te geven op de actie van de gemeente als om de restricties te omzeilen. En bereikt nu nog een derde resultaat: extra publiciteit en dat is in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zeker welkom, zo zal ook het CDA denken.

Van den Berg laat met een glimlach weten: “CDA Steenbergen heeft haar eerste zeven kandidaat raadsleden onthoofd. Dit dramatische en draconische besluit is met erg veel pijn in het hart genomen, maar is een offer aan de gemeente Steenbergen.

De buitendienst van de Gemeente Steenbergen heeft de afgelopen week alle borden van het CDA verwijderd omdat ze A2 formaat waren en klaarblijkelijk maximaal A3 formaat mogen zijn.  Omdat de plaatselijke verordering een maximum formaat van A3 voorschrijft, maar geen limiet in het aantal borden kent, worden de borden als twee kleinere borden gezamenlijk weer opgehangen.

Als CDA Steenbergen zijn we dan ook erg blij dat we op deze manier de grotere borden, die de afgelopen decennia nimmer een probleem vormden, toch zo conform de regels kunnen blijven gebruiken”.

foto's: CDA Steenbergen ©2018