Carnavaleske (snert)wedstrijd voor vv Steenbergen

De competitiewedstrijd die jl. zondag voor het 1e elftal van vv Steenbergen op het programma stond – een uitwedstrijd tegen Philippine – kon helaas niet doorgaan .Door de overvloedige regenval was het veld van de Zeeuws Vlaamse ploeg onbespeelbaar geworden, waardoor de wedstrijd moest worden afgelast .

Komend weekend zal er i.v.m. carnaval door de amateurs niet gevoetbald worden .De eerstvolgende wedstrijd die voor Steenbergen 1staat gepland heeft plaats op zondag 18 februari, wederom een uitwedstrijd. De tegenstander zal dan zijn Groen-Wit in Breda.

Carnavaleske strijd

De supportersclub van vv Steenbergen organiseert deze zondag 11 februari wel een wedstrijd, die geheel in het teken staat van de carnaval. Om 14.00 uur begint op het sportpark aan de Seringenlaan de traditionele snertwedstrijd welke wordt georganiseerd in samenwerking met Bouwbedrijf Pierre Gorissen. Twee onderling samengestelde teams van v.v.Steenbergen zullen dan met elkaar de strijd aanbinden maar  hoe de uitslag ook zal zijn, na afloop zal er voor iedereen lekkere snert (of tomaten) soep gereed staan in de kantine. Dat de leut hierna Gin gréénze kent staat bij voorbaat wel vast.