Cameleon bedankt sponsoren met ‘Voordeurtheater’

STEENBERGEN – De show must go on! Het motto uit de wereld van theatermakers, is zeker niet verloren gegaan aan theatergroep Cameleon. Deze week verzorgden de leden van het Steenbergse totaaltheater ruim dertig voorstellingen voor haar trouwe sponsoren. Die waren van tevoren niet op de hoogte gesteld van het feit dat zij genodigd waren bij het ‘Cameleon’s Voordeurtheater’ en gingen dan ook in amper vijf minuten tijd van totaal verrast naar aangenaam vermaakt.

De mini-shows met mini-cast waren een ludiek idee om de vaste sponsoren van Cameleon te danken voor hun steun. “Normaal gesproken hebben we ieder jaar een sponsorvoorstelling, maar die is vorig jaar niet door kunnen gaan,” legt Anjella Neelen uit. “Dat was nota bene onze jubileumvoorstelling. Onze sponsoren krijgen dus weinig terug voor hun bijdrage en hebben vaak bedrijfsmatig geen gemakkelijk jaar. Toch blijven zij ons allemaal steunen. Wij willen hen op deze manier laten zien dat wij hen niet vergeten én dankbaar zijn.”

In de ledeneditie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 16 april staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie.
Word nu lid en ontvang deze editie alsnog!

Beelden bij dit artikel