Cafetaria Family wordt ‘Eethuis Mei’

Steenbergen – Na 14 jaar heeft het echtpaar Mei & Xiaoou van cafetaria Family besloten hun zaak aan de Oudlandsestraat zelfstandig voort te gaan zetten. Hierdoor zal de vertrouwde naam ‘Family’ vanaf heden veranderen in ‘Eethuis Mei’.

“We wilden weer meer vrijheid krijgen om zo zelfstandig te kunnen ondernemen. Daarom hebben wij besloten om te stoppen bij de formule Family. Het concern Family, waar we al die jaren aan verbonden waren, bepaalde namelijk wat wij in konden kopen. Nu kunnen we nieuwe en luxere producten aan gaan bieden. Voorbeelden zijn de samenwerking met de plaatselijke poelier waardoor de kwaliteit van onze kipproducten hoog is en ons uitgebreide assortiment hamburgers.” vertelt eigenaresse Mei.

‘Frisse look’

In 2017 is het Eethuis geheel verbouwd. “De zaak was toe aan een moderne frisse look die past bij onze dienstverlening. Hygiëne, kwaliteiten en klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk. Om dit te kunnen nastreven hebben wij meer personeel rondlopen dan gebruikelijk. We stippelen nu de toekomst van ons cafetaria uit. De veranderingen zullen we langzaam doorvoeren. Alleen ontkwamen we niet aan het kiezen van een nieuwe naam”.

Tekst en foto: Michelle Douw © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl