Bushalte rotonde Noordlangeweg zondag 28 maart in gebruik

DINTELOORD – Vanaf zondag 28 maart rijdt de bus niet langer meer naar het Zuideinde, maar moeten reizigers bij de nieuwe halte aan de Noordlangeweg in- en uitstappen. De buslijnen 110 (Ossendrecht – Bergen op Zoom – Dinteloord), 111 (Bergen op Zoom – Dinteloord – Roosendaal en 310 (Bergen op Zoom – Dinteloord – Rotterdam) stoppen voortaan hier.

Vanaf 28 maart gaan ook de nieuwe vertrektijden in. Bij de bushalte Noordlangeweg hangt de nieuwe dienstregeling met de vertrektijden. De informatie is ook vanaf 25 maart te zien op de website van Arriva en via digitale reisplanners.  

Nieuwe route Buurtbus-lijn 200

Buurtbus-lijn 200 (Dinteloord-Heijningen-Fijnaart) blijft wel langs de halte Zuideinde rijden. De route van de buurtbus wordt verlengd tot de nieuwe halte Noordlangeweg. Buurtbuslijn 200 stopt ook bij de bushalte Raadhuisplein en Dorus Rijkersstraat.

Bouw nieuwe bushalte

De bouw van de nieuwe bushalte in Dinteloord gaat voorspoedig. Er is door de sneeuwval een week later gestart dan gepland, maar de bushalte is alsnog op tijd klaar zodat de bus vanaf 28 maart op de nieuwe halte kan stoppen.

Beelden bij dit artikel