Burendag 2021: Al tien feestjes gepland in de gemeente Steenbergen

DE ZES KERNEN – Al tien buurten in de gemeente Steenbergen hebben zich aangemeld voor deelname aan de Burendag 2021 op 25 september aanstaande. In de ene buurt verzamelen de buren zich gezellig rond de buurtbarbecue, in de ander gaan ze aan de wandel om de eigen wijk te ontdekken en in een derde zetten ze letterlijk de bloemetjes buiten. Het aanmelden van een activiteit kan nog steeds en wie dat voor 15 augustus doet, kan bovendien in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van maximaal 400 euro. Een mooi bedrag om de feestvreugde te vergroten.  

Burendag is ontstaan vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen. Dat is dan ook de reden dat Douwe Egberts en het Oranje Fonds Burendag organiseren, dit jaar voor de 16e keer. Burendag biedt iedereen in Nederland een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met zijn buren. Zo kan iedereen ontdekken wie er in zijn of haar buurt woont en wordt tijdens Burendag vaak de basis gelegd voor nieuwe contacten.

Voor meer informatie, het vinden of aanmelden van een activiteit: burendag.nl

Buurten die zich voor 15 augustus aanmelden voor deelname aan de Burendag kunnen nog in aanmerkingen komen voor een financiële bijdrage tot 400 euro.