Buddha’s en De Commerce in Café Top 100

STEENBERGEN/KRUISLAND – Twee horecagelegenheden in de gemeente Steenbergen hebben een plekje veroverd in de Café Top 100 2015-2016 van Misset Horeca. Café Buddha’s op de Markt in Steenbergen staat op plaats 94, De Commerce/D’n Eeterij op de Markt in Kruisland pal daarachter op plaats 95.

De Café Top 100 werd gisteren bekend gemaakt door Misset Horeca, de multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in deze branche. ‘Dit café heeft stopkracht’, zo oordeelde één van de juryleden over Buddha’s, dat 'ondanks de wat spirituele naam een fijn en modern ingericht no-nonsense café voor met name de doelgroep 25+' wordt genoemd.

'De zaak neemt kwaliteit serieus', redeneert Misset Horeca bovendien, getuige het feit dat Buddha’s al enkele jaren achtereen heel hoog scoort in het Goed Getapt Programma van Heineken. De eigenaren Peter Jongelen en Manon Valkenburg wonnen zelfs twee keer de Gouden Tapknop.

Over café De Commerce en het inpandige restaurant D’n Eeterij van Kruislander Edwin Maas, is de jury van Misset Horeca eveneens lovend. ‘Dit is één grote huiskamer. Speels ingericht vol met leuke, grappige accenten en creaties. Je waant je in een ‘Frans-Duits’ straatje. Vanaf de buitenkant zie je het niet direct, maar binnen wacht de gast een levendig café en (tapas)restaurant, met een overduidelijk actieve ondernemer aan het roer’.