Brouwers Gast komt met groot(s) dansspektakel

STEENBERGEN – Dansschool Brouwers Gast maakt volgend jaar op zondag 17 mei mei van ’t Cromwiel een waar danspaleis, waar dan voor het eerst wordt gedanst om de StonemountainS Cup. Deze wedstrijd is bedoeld voor leden van alle Nederlandse dansbonden, van alle leeftijden en uit alle categorieën.

,,Ik ben niet de eerste die roept dat zo’n evenement er moet komen op die het probeert te organiseren, maar ik ga het in ieder geval wel gewoon doen,’’ stelt Patrick Lagas, eigenaar en instructeur van Brouwers Gast. ,,Ik wil mijn enthousiasme graag overbrengen op anderen, zodat de populariteit van het dansen weer helemaal terug komt.’’ Lagas is er van overtuigd dat de StonemountainS Cup een groot succes kan worden en heeft daartoe al de nodige stappen gezet. De topwedstrijden vinden plaats onder auspiciën van Dansscholen ZWN en voor de deelnemende paren wordt een dansvloer van ruim 200 vierkante meter neergelegd Zij worden bovendien beoordeeld door een internationale jury en dansen in de finales op live muziek van de Superpianoshow. Licht en geluid zijn ook in professionele handen en publiek kan het hele spektakel voor 5 euro p.p. bijwonen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor standhouders om zich aan de deelnemers en de bezoekers te presenteren. Voor nadere informatie en aanmelding: infostonemountainscup@gmail.com

Patrick Lagas is tegelijkertijd druk bezig om in samenwerking met de gemeente en de basisscholen in alle kernen van Steenbergen een StonemountainS Cha Cha Cup op poten te zetten.

Foto, links: Patrick Lagas.