Breathfulness Center viert jubileum morgen met open dag

Steenbergen – Begin 2001 besloten Jacquelien en Marco de Jager hun droom na te jagen door cliënten in een eigen centrum te gaan begeleiden bij het (terug)vinden van balans en harmonie. Dit jaar vieren zij hun twintigjarig bestaan. Zaterdag 28 augustus staan de deuren van hun eigen ‘Breathfulness Center’ (Krommeweg 10C in Steenbergen) van 10.30 uur tot 16.30 uur open voor publiek. Door middel van presentaties over verschillende onderwerpen wordt dit jubileum gevierd.

Holistische zienswijze
Marco de Jager: ‘‘Cliënten uit Nederland en België komen hier naartoe om de zoektocht naar vervulling in hun leven voort te zetten. Vaak hebben onze cliënten het gevoel dat er íets mist. Ze krijgen geen blij en energiek gevoel in het leven. Anderen kunnen moeilijk bij hun gevoel komen, zitten veel in hun hoofd of lopen vast in hun werk, relatie en gezin. Wij helpen onze cliënten op verschillende manieren weer op weg vanuit de holistische zienswijze. Hierbij wordt er gekeken naar de totale mens. Vitaliteit, fysieke gesteldheid, gevoelswereld, omgaan met (hoog)gevoeligheid en mentale weerbaarheid zijn hierbij allen van belang’’.

Vijfde boek uitgebracht
Deze maand is het nieuwste boek van Marco en Jacquelien de Jager uitgekomen. Het boek ‘Een handboek voor een vreugdevol en authentiek leven – De levensreisgids’ gaat over de levensfasen waar ieder mens doorheen gaat. Jacquelien de Jager: ‘‘Mensen hebben soms het gevoel dat het leven aan zich voorbij trekt en dat ze zelf hier geen grip meer op hebben. In ons boek leggen we uit hoe dit ontstaat. Iedere levensfase heeft een waardevolle betekenis. Wij laten de lezer zien welke verbanden de verschillende levensfasen hebben en wat voor invloed zij hebben op de rest van het leven’’.

Open dag
Jacquelien de Jager vertelt dat het publiek tijdens de open dag op zaterdag 28 augustus mee wordt genomen in de thema’s uit hun nieuwe boek. ‘‘Daarnaast zal voedingsdeskundige Els de Vos aanwezig zijn om vragen over een gezonde relatie met voeding te beantwoorden. Kunstenaar John van Dijk neemt belangstellenden mee in het creatieproces van zijn beelden. De beelden van John van Dijk zijn te zien in ons centrum’’. Meer informatie of het volledige programma inzien? www.breathfulness.nl.