Braderie Welberg met eendjesrace in de Boomvaart

WELBERG – Alle eendjes zwemmen zondag 25 mei weer in het water van de Boomvaart. Met de (bad)eendjesrace sluit Stichting Ontspanning Voor Welberg om 17.00 uur die middag de jaarlijkse braderie in het dorp af. In de kraam van de organisatie kunnen de bezoekers één of meerdere eendjes ‘adopteren’.

Vlak voordat het startschot voor wordt gelost, presenteert OVW haar nieuwste activiteit: het koeschijten, waarmee een grote geldprijs te winnen zal zijn.

De braderie, die zoals gebruikelijk staat opgesteld in de Kapelaan Kockstraat en bij gemeenschapshuis De Vaert, begint om 10.00 uur.

Het parcours is gevuld met ambulante handelaren van allerlei producten en etenswaren, verenigingen die zich presenteren aan het publiek, een rommelmarkt en enkele kermisattractie. Kinderen die hun tweedehands spulletjes aan de man willen brengen, kunnen zich nog aanmelden voor een plekje via ovw.welberg@gmail.com

Het huren van een kraam op de braderie is ook nog mogelijk. Aanmelden kan tot 19 mei via demarkten@gmail.com. Voor nadere informatie: Diana Bosman, 06-54257841.