Bouwclub PZN is er klaar voor – het feest van Carnaval kan los

NIEUW-VOSSEMEER – Anders dan de bomvolle auto-parkeerplaats bij Van Tilburg Grondverzet deed vermoeden vond vrijdagavond een swingende kids-disco plaats van prachtig uitgedoste jonge kinderen en jeugd. De sfeer zat er duidelijk goed in. Muziek vanaf het podium, versiering en een drankje aan de bar, extra toiletgroepen buiten, er was weer veel werk gemaakt van deze avond die zeker nog tot in de kleine uurtjes heeft geduurd nadat de ouders het feeststokje hadden overgenomen. Al vroeg op de avond was het erg gezellig.

Wekelijks bouwen

Denyse van Tilburg vertelt enthousiast: “Twee avonden in de week en ieder zondag komt Bouwclub PZN, bestaande uit 25 personen, bij elkaar om te bouwen en plezier te maken. Ieder jaar vanaf September gaan we weer los. Bouwclub PZN is gestart in 1995 en bruist van energie. En deze kinderdisco? We doen er alles aan om het dorp erbij te betrekken en zo letterlijk leven in de brouwerij te houden, dus ook voor de toekomst.”

Het resultaat

Denyse is blij met het resultaat en deze extra publiciteit van de Steenbergse Courant. Buiten staat een prachtige grootse praalwagen tentoon gesteld. Op de vraag of de aanwezige bestuursleden even op de foto willen vóór de praalwagen klinkt unaniem: “Dat kan niet zonder Martijn, onze voorzitter” Pas als Martijn Bosters, ook oprichter, erbij komt is daar het fotomoment.

Tekst Jan Koopman