Bout junior opent AC Watersport

STEENBERGEN – Zaterdagmiddag 27 januari is AC Watersport aan de Lancasterstraat 1 feestelijk geopend. Dat gebeurde onder flinke belangstelling, waarbij de 4-jarige Brent Bout de openingshandeling verrichtte. Hij knipte onder toeziend oog van vader Anton, moeder Liecke en kleine zus Jane het lint door en daarmee was het vernieuwde pand officieel geopend.

AC Watersport is vanaf 2009 actief in de watersportbranche. De aanvankelijke hobby van oprichter Anton Bout kreeg al snel een serieuze wending. AC Watersport maakte een snelle groei door en verwierf bekendheid in zowel Nederland als België met in- en verkoop van buitenboordmotoren en onderhoud van binnen- en buitenboordmotoren. In 2015 trad echtgenote Liecke in het bedrijf en verhuisde het gezin naar Steenbergen. Hier groeide het bedrijf gestaag, mede door uitbreiding van het magazijn en de webshop en het distribiteurschap van Recambios Marinos. Watersporters kunnen bij AC Watersport ook terecht voor nieuwe onderdelen, onderhoudsproducten en accessoires. Veel wordt geleverd via acwatersport.nl.

Goed inspelen op klantwensen

“Wij streven er naar om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Gecombineerd met een persoonlijke benadering, goede service, deskundig advies en uitstekende producten spelen we goed in op de wensen van onze klanten. Ook krijgen we zoekopdrachten voor bepaalde motoren en boten. Vanwege onze vele connecties en specifieke kennis bezorgen we onze klanten wat ze nodig hebben en dat uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen”, zo laten Anton en Liecke Bout weten.

Nu flink de ruimte

Door de verhuizing naar het bedrijfspand aan de Lancasterstraat 1 heeft AC Watersport goede uitbreiding van haar mogelijkheden gekregen. “Het was vooral ook ruimte waar het ons aan ontbrak. Die hebben we nu voldoende. We hebben ook een goed afgeschermd en beveiligd buitenterrein en zullen daardoor ook meer boten kunnen aanbieden. In de werkplaats repareren we en voeren onderhoud uit aan een groot scala aan motoren en kunnen we mede door eigen import van onderdelen, zeer voordelige service bieden. Daarbij hebben we de helpende hand van familielid Kees Bout, die ons in 2016 is gaan ondersteunen. Hij is als monteur veelal in de werkplaats te vinden”.