‘Boer’gondisch Asperge Concert

STEENBERGEN – Voor de vierde keer verzorgen René en Anja Ooms, in samenwerking met harmonie St. Antonius uit Lepelstraat, op Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) het ‘Boer’gondisch Asperge Concert. Van 14.00 tot 18.00 uur is het publiek hiervoor van harte welkom op de boerderij van de organisatoren, aan de Zonnekreekseweg 4.

Op het sfeervolle terras aldaar, kunnen de bezoekers o.a. genieten van lekkere asperge-gerechtjes, verzorgd door PION, een wijn- en kaasplankje van Tapavino, asperge-ragoutbroodjes van het Bakkerinneke, diverse biersoorten van de Scheldebrouwerij en ambachtelijke hangop van Danielle Heck van ‘Zuster Evie’.

Daarnaast is er natuurlijk muziek van de Lepelstraatse harmonie en in het winkeltje van René en Anja Ooms zijn onder meer nieuwe aardappeltjes, aardbeien, eieren, lamsoren en vanzelfsprekend asperges te koop. Bij slecht weer gaat de middag ook gewoon door, dan wordt er uitgeweken naar de boerenschuur. Toegang gratis, voor de hapjes en de drankjes wordt wel een vergoeding gevraagd.