Boerengors verzorgt jaarlijkse Sint Maartenviering

NIEUW-VOSSEMEER – Donderdag 11 november verzorgt buurtvereniging Boerengors de jaarlijkse Sint Maartenviering. Althans dat is de planning, in de hoop dat nieuwe coronamaatregelen geen streep door het voornemen zetten. Er is ook een oproep voor begeleiders, want die komt de buurtvereniging nog tekort.

De kinderen gaan in groepjes zingend en voorzien van ballonnen langs de deuren. Zij hopen snoepgoed, fruit of een geldelijke donatie te ontvangen. Na afloop wordt het opgehaalde verdeeld onder alle deelnemende kinderen. Het geld dat wordt opgehaald wordt gebruikt om in het komende voorjaar een leuke activiteit te organiseren voor alle kinderen in het dorp.

Het verzamelpunt voor de Sint Maartenrondgang is zoals gebruikelijk in gemeenschapshuis De Vossenburcht. Vrijwilligers die willen begeleiden worden gevraagd zich aan te melden bij Adriënne de Jong, via telefoonnummer 06 36 537 231.

Vanwege de coronaregels is het slechts toegestaan dat er één begeleider per groep De Vossenburcht in mag. Wel mogen er meerdere begeleiders per groepje meelopen.