Boekenmarkt in Vredeskerk

STEENBERGEN – Zaterdag 30 maart organiseert de activiteitencommissie van de Vredeskerk een boekenmarkt in deze kerk. Dat gebeurt tussen 11:00 en 15:00 uur. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de kerk.

Er zijn in de afgelopen maanden weer heel wat nieuwe boeken ingeleverd, spannende trillers van o.a. Linda van Rijn, Karin Slaughter, Nicci French, Ester Verhoef, Saskia Noort en David Baldacci. Ook romans van Jan Siebelink, Santa Montefiore en voor de verzamelaar Catherine Cookson ,Konsalik en Baantjer. Daarnaast zijn er boeken voor de tuin, kookboeken, medische boeken en kinderboeken en nog veel meer. Een bezoek aan de boekenmarkt is de moeite waard, zo beloven de organisatoren. Alle boeken kosten een euro, voor vijf euro krijgt men zelfs zes boeken. Nadere informatie wordt gegeven door Petra Geers, telefoon 0167-565994, e-mail: petrageers@hotmail.nl.

Wie voor deze markt boeken wil inleveren kan dit doen op maandag 25 maart tussen 9:15 en 11:45 uur en op vrijdag 29 maart tussen 18:30 en 20:00 uur in De Vonk, de aanbouw van de Vredeskerk.