‘Boefjes’ winnen Peter Linders Miniveld-toernooi

KRUISLAND – Voor de elfde keer voltrok zich gisteren op sportpark ’t Hoogje in Kruisland het jaarlijkse Peter Linders Miniveld-toernooi van SC Kruisland, waaraan zestien teams deelnamen. Als winnaar kwamen ‘de Boefjes’ (voornamelijk spelers van SC Kruisland 3) uit de bus.

De teams bestonden uit vrienden, familieleden, collega’s, ploeggenoten, kroegmaten e.d. en kenden namen zoals ‘We doen mar wa’, ‘de Toekomst’, ‘de Bolle Leut’ de ‘Football Chickies’, ‘de Panna’s’, ‘Fap Squad’, ‘FC Waterdoos’ en niet te vergeten Team Linders. Het Miniveld-toernooi, met korte wedstrijdjes, is tenslotte vernoemd naar Peter Linders, die als leider van het eerste elftal veel voor SC Kruisland heeft betekend.

Alle teams deden boven alles voor hun plezier mee aan het toernooi, dat begon met vier poules van elk vier teams, waarna de beste acht teams elkaar ‘bestreden’ om de hoogste eer en de overige acht teams het nog in de B-poule tegen elkaar op mochten nemen.

De organisatie van het toernooi berustte zoals gebruikelijk bij Peter Gram en Rob Rijshouwer, die er – met de medewerking van de nodige vrijwilligers én dankzij het enthousiasme van de deelnemers – weer een geslaagde Eerste Pinksterdag van wisten te maken.

Foto's Rob Rijshouwer