BKS Sport- en Bedrijfskleding: “Maatwerk en onderscheidende service”

Steenbergen – Als keeperstrainer werd Leo Donkersloot regelmatig om advies gevraagd over de aanschaf van sportkleding en accessoires. ‘‘Vanuit onze zolderkamer hielp ik mijn pupillen aan de juiste materialen. Dit verliep zo goed dat de zolderkamer al snel te klein werd. Mijn vrouw was op een gegeven moment alle dozen in huis ook wel beu’’. Leo Donkersloot verhuisde zijn showroom en kantoor daarom naar een andere locatie, breidde zijn collectie uit en begon ook met het bedrukken van het textiel.

Inmiddels is BKS Sport- en Bedrijfskleding een gevestigde naam in sport- en bedrijfskleding. Zoon Michael Donkersloot besloot bij de passie van zijn vader te gaan helpen. Sinds 2019 zijn ze de trotse eigenaren van hun showroom en textieldrukkerij aan de Graaf Hendrikstraat 3C in Steenbergen.

Bedrijfs-, sport- en promotionele kleding

‘‘Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding, sportkleding, promotionele kleding en textielbedrukking. De sportmerken Errea, Erima, Rogelli, Mikasa, Molten en Derbystar zijn ruim vertegenwoordigd in onze showroom. Ook hebben we een ruim assortiment bedrijfs- en veiligheidskleding’’, vertelt Michael Donkersloot. ‘‘Wij onderscheiden ons in het maatwerk wat wij kunnen leveren en de services die wij bieden, vertelt Leo Donkersloot: ”De sporttenues voor de voetbalverenigingen leveren wij bijvoorbeeld per team aan. Dat is een verschil met grote webshops waarbij de clubs avonden bezig zijn om alles te sorteren’’.

Direct bedrukken van textiel

Het bedrukken van de textiel doen Michael en Leo Donkersloot zelf. Zij weten na al die jaren precies welke soort folie, afbeeldingen en kleuren er moeten worden gebruikt. Michael Donkersloot: ‘‘Wij bedrukken textiel uit onze showroom, maar ook items die de klant zelf meeneemt. Samen met de klant kijken we eerst of het ontwerp goed aansluit op het kledingstuk en welk materialen en kleuren we moeten gebruiken. Wij kunnen indien nodig het drukken direct voor de klant uitvoeren’’.
Voor meer informatie: www.bkssport.nl, www.bksbedrijfskleding.nl.

Tekst en foto: Michelle Douw © Steenbergse Courant | KijkopSteenbergen.nl