Bianca Konings vervolgt passie in reisbranche

Steenbergen – Waar er deuren dicht gaan zullen er ook nieuwe openen. Bianca Konings heeft door het recente faillissement van D-reizen haar vaste stekkie in de Kaaistraat vaarwel moeten zeggen. ‘‘Maar de reisbranche is al meer dan dertig jaar mijn passie. Ik wil nog heel veel mensen blij maken met onvergetelijke herinneringen.’’

Daarom was de keuze voor Bianca Konings snel gemaakt: ‘‘Ik ga als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur verder. Door mijn doortastende manier van vragen stellen voel ik heel goed aan wat de wensen van de klant zijn. Ik kan van iedere wens een prachtige reis samenstellen. Wat de samenstelling van het gezelschap, de tijdsduur, het budget of de afstand ook is.’’

Internet
Bianca Konings: ‘‘Op het internet kun je heel veel reizen vinden. Maar dit oerwoud kan overweldigend zijn en brengt ook veel onzekerheden met zich mee. Boek je bij een betrouwbare website? Bij wie kan ik terecht met mijn vragen? Wat als er iets aan de hand is? Sluiten alle verbindingen goed op elkaar aan? Betaal ik niet te veel? Ik weet door mijn ervaringen precies waar ik moet zijn. En daarnaast hebben mijn klanten altijd een aanspreekpunt die goed bereikbaar is.’’ Meer informatie? Bianca.Konings@yourtravel.nl en (06) 27 11 79 98.