Beperkt aantal kaarten te koop voor ‘De Muur on Tour’

STEENBERGEN – Voor de theatervoorstelling ‘De Muur on Tour’, vrijdagavond 29 mei te bewonderen in de Gummaruskerk, is vanaf heden een gelimiteerd aantal van 100 toegangskaarten te koop.

De nostalgische wielertheatershow, waarbij bekende Nederlanders zoals Wilfried de Jong en Jules Deelder optreden, vindt plaats op de vooravond van de vijfde Koos Moerenhout Classic. Onder de noemer ‘Steenbergen on Tour’ wordt dan, in samenwerking met de Bedrijven Contact Dagen en de activiteitencommissie van de Gummaruskerk, bovendien een netwerk-event georganiseerd in deze kerk.

Bedrijven, maar desgewenst ook particulieren, kunnen voor 1500 euro een tafel reserveren, waaraan zij tien personen mogen uitnodigen. Zij krijgen een vijfgangen diner voorgeschoteld en genieten aansluitend ook van ‘De Muur on Tour’. Wielerliefhebbers die het theaterprogramma niet willen missen, kunnen hiervoor nu dus aparte kaarten kopen. De entreeprijs bedraag 20 euro p.p., inclusief drie consumpties. De tickets zijn verkrijgbaar bij Hotel Aarden, thuisbasis van de KMC.

Voor nadere informatie over ‘Steenbergen on Tour’: rene@heijnen.nl