Benefietavond voor karateka Valence Bickel

HEENSE MOLEN – Het team van Akkermans leisure & golf organiseert op vrijdag 24 november een benefietavond die bedoeld is om collega en CIOS-studente Valence Bickel (19) financieel te steunen bij haar WK-deelname Kyokushin Karate in Rusland. Dit is noodzakelijk omdat deze vorm van karate nog niet op steun kan rekenen van het NOC-NSF. Vanaf 19:30 uur gaan de deuren van het grand café bij Akkermans in De Heen open voor een crazy benefiet bingo.

Belangstellenden en ondersteuners die voor 15 euro een entreebewijs kopen staat een komische avond te wachten met onder meer een Kyokushin Karate demonstratie door Valence en een ludieke bingo die wordt geleid door Tilly, een markante en zeer aanwezige dame die de lachers snel op haar hand zal krijgen met haar gekke ronde opdrachten. De opbrengst van de kaartverkoop en donaties gaat volledig naar het goede doel. Tijdens de avond zijn maar liefst achttien prijzen te winnen die door Akkermans, een groep lokale ondernemers, leveranciers en familie Bickel worden geschonken. Akkermans vult het bedrag uit de kaartverkoop aan en schenkt een groot deel van de horeca omzet van die avond.

Europees kampioen Valence Bickel is blij met de steun. Ze moet op korte termijn het geld bijeen krijgen om alle kosten van deelname te dekken. Daarom hopen de karateka en de organisatie van de benefietavond op grote deelname. Voor kaarten en donaties: www.akkermans.com/bingo.