Benefietavond Rotary met Yvonne Keuls

STEENBERGEN – Rotary Steenbergen houdt op zondag 17 april, voor de vierde keer, een benefietavond ten bate van de Stichting Halin, die zich inzet voor hulpbehoevende, voormalige landgenoten in Indonesië. Hoofdgast van de benefietavond is de bekende schrijfster Yvonne Keuls.

Zij zal 'met warmte en humor' komen vertellen over haar jeugd in Indonesië, haar familie en met name over het dagelijks leven van haar ‘Tante Toetie, Tante Mekkie, Tante Dé, Tante Bé en Tante Bel; vijf eigengereide dames die met hun naar trassi stinkende hoeden in de keuken staan en zich mateloos verbazen over de Nederlandse zeden en gewoonten’.

De maaltijd van de benefietavond bestaat, toepasselijk, uit een uitgebreide rijsttafel. De gerechten worden afgewisseld met live muziek en vertellingen en tussendoor kunnen de gasten ook kraampjes met o.a. Indonesische producten bezoeken. Ook zal er een aantal boeken van Yvonne Keuls te koop zijn en wellicht door haar te signeren. Op het programma staat verder nog een loterij.

De benefietavond vindt plaats bij restaurant Moerstede in Bergen op Zoom en duurt van 16.00 tot 20.30 uur. Reserveren is mogelijk via www.rotarysteenbergen.nl/halin2016. Voor nadere informatie:  www.facebook.com/rotarysteenbergen en www.stichtinghalin.nl