vrijdag 21 december 2018, 14:30

Bekeravontuur Steenbergen 1 eindigt tegen Sliedrecht

Steenbergen - Sliedrecht         1-2

Woensdagavond 19 december moest Steenbergen op eigen veld aantreden tegen zaterdag 1e klasser v.v. Sliedrecht, in de 3e ronde van de KNVB beker competitie. Een 2e stunt, net als enkele weken geleden tegen zondag 1e klasser Moerse Boys , zat er deze keer helaas niet in.

De Blauwwitten kwamen in de 1e helft nog wel op een 1-0 voorsprong dankzij een  uitstekend ingeschoten vrije trap van Jeroen Augustijn, maar ondanks het goede verdedigende werk van de Steenbergse defensie, met aan het hoofd doelman Jeroen Sebregts , wisten de spelers van Sliedrecht in de 2e helft tot twee keer toe doeltreffend toe te slaan.

De 1-2 winst voor de bezoekers was uiteraard verdiend maar Steenbergen kan met opgeheven hoofd afscheid nemen van het mooie bekerverhaal.