Miss Evy draagt de Toursjerp bij de komende Kleine Tour Steenbergen

STEENBERGEN- Eindelijk was het dan zover; een nieuwe Miss Kleine Tour werd gekozen. Er waren vijf kandidates. Maar er kon er maar één winnen.

Wat hadden ze er lang op gewacht, de bestuurders, medewerkers en deelnemers aan de Kleine Tour. Maar zondag was het zover. De spellendag én de verkiezing van de nieuwe miss stond op het programma. De ploegen waren er klaar voor, de kandidaten voor de Miss Kleine Tour verkiezing konden niet wachten. Na een gezellige, zonovergoten dag kwam een eind aan een , vooral voor de kandidaat missen, spannende dag. Wie o wie zou de opvolgster worden van Miss Marit? Het verlossende woord werd door een bijna even nerveuze voorzitter Coen Embregts uitgesproken. Miss Evy was door de renners verkozen tot Miss Kleine Tour 2021! Ze kreeg een sjerp, bloemen en een trofee uitgereikt door miss Marit, en die mocht ze ook meteen weer afgeven. Want de miss Kleine Tour mag niet even nagenieten. Ze mag meteen aan de slag met het uitreiken van de prijzen van de spellendag.

Prijswinnaars spellendag

De 18 ploegen hadden hun beste beentje voorgezet. Het was vooral bij de meiden een spannende wedstrijd. Op één eindigde ‘Puur’, op twee team Jumbo én Autokar. Beide ploegen hadden evenveel punten. Maar ook vier en vijf, Kluswijs en de nieuwe ploeg Bakhuys behaalden hetzelfde aantal punten. Bij de Jongens was het minder spannend. De ploeg van team Vuurwerkland behaalde de meeste punten. Tweede werd de nieuwe ploeg van JVM-tuinen en als derde eindigde team Heymans.  

Tekst: Tineke Feskens  Foto’s: Jan de Langen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Beelden bij dit artikel