Beeldschone Eva Heshof wordt Miss Kleine Tour 2017

STEENBERGEN – Vanmiddag is de 15-jarige Eva Heshof, op het sportpark aan de Seringenlaan, gekozen tot Miss Kleine Tour 2017. Deze titel maakt van de beeldschone Eva de aangewezen persoon om de rennertjes tijdens de 48ste Kleine Tour – die gehouden zal worden van 14 t/m 19 augustus – aan te moedigen, koninklijk te wuiven in de cabrio tijdens de etapperijden, honderden handtekeningen uit te delen en bij de prijsuitreikingen de winnaars van de wedstrijden te feliciteren en te kussen.

Omdat je je natuurlijk niet zomaar door iedereen wil laten kussen, mochten de rennertjes zelf stemmen op hun favoriete Miss. Dit betekende dat zij een bijna onmogelijke keuze moesten maken tussen drie 15-jarige beauties. Noa Jonkers en Eboney Aarts streden met Eva mee om de felbegeerde Miss-titel. En, alhoewel er natuurlijk maar één winnaar kan zijn, hebben alle drie de kandidates het zonnetje in het sportpark vanmiddag nòg feller doen stralen.   

Kippen vangen en water kakken

Voorafgaand aan de bekendmaking kregen de rennertjes tijdens de sport- en spelmiddag uitgebreid de gelegenheid om hun team beter te leren kennen. Dankzij de opbrengsten van de oliebollenverkoop was er sprake van een indrukwekkend spelletjesparcours, waarbij de sportieve skills van de teams werden getest bij de waterkakrace, de stormbaan, sponzen gooien, kippen vangen, de glibberestafette en een hoepelvangbroek.

Eva’s eerste taak

Veel tijd om de bijzondere benoeming tot zich door te laten dringen kreeg Eva niet. Direct na de bekendmaking was aan haar de taak om de prijzen aan de winnende teams uit te reiken. De eerste prijs bij de jongens ging deze keer naar team Vuurwerkland Steenbergen en bij de meisjes ging het team van Sportshop Heshof er met de eerste prijs vandoor.

Door Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl