Bedenk een keigave naam voor de levende Steengoed Mannetjes

STEENBERGEN – De promotiegroep van het Retail Platform Steenbergen (RPS) heeft de steen uit het logo van de Steengoed-winkeliers letterlijk en figuurlijk handen en voeten gegeven.

De ‘Steengoed Mannetjes’ zullen vanaf deze zaterdag met regelmaat in het Steenbergse stadshart te zien zijn, bij activiteiten zoals de Koos Moerenhout Classic, koopzondagen en de Jaarmarkt, om reclame te maken voor dergelijke gebeurtenissen, en actieflyers uit te delen aan het winkelend publiek, met aanbiedingen van de winkels in het centrum. Het is ook niet uitgesloten dat de ‘promo-stenen’ wel eens cadeautjes uit gaan delen.

Uit bovenstaande tekst mag al wel blijken dat het levensechte beeldmerk nog geen klinkende naam heeft. Hoe moeten de ‘Steengoed Mannetjes’ voortaan door het leven gaan? Weet u een kei van een naam voor het duo?

Op de winnende inzending ligt een waardecheque van 50 euro te wachten, te besteden bij de deelnemende winkeliers. Suggesties zijn tot en met 7 juni schriftelijk welkom bij boekhandel Vermeulen in de Kaaistraat of per e-mail via toon toonvandrunen@hetnet.nl