Bankjes in Krabbenbos bieden aangename rustplek

STEENBERGEN – Al in het voorjaar ontving de redactie een berichtje van het echtpaar Heck-van Loon dat vorig jaar een ‘kruistocht’ was begonnen om de natuurorganisaties die eigenaar zijn van het Slingerbos en het Krabbebos te bewegen om een of meerdere bankjes te plaatsen langs de wandelroute door het bos. Theo en Gerard Heck gaven aan dat er meerdere bankjes waren geplaatst en dat Brabant Landschap medewerker Eric de Jonge alle lof verdient voor zijn inspanningen om dit voor elkaar te krijgen. Hij maakte namelijk zijn belofte waar om zich hiervoor hard te maken.

Het echtpaar vroeg de redactie om hier bij gelegenheid aandacht aan te geven. Die gelegenheid liet flink op zich wachten, maar na een recente wandeling door het Welbergse bos is het nu dan zover.
Hulde aan Brabants Landschap en Eric de Jonge, hulde ook aan het echtpaar Heck (al vinden ze dat niet nodig) die hiervoor geijverd hebben. Het tweetal kan nu met tal van andere wandelaars tijdens de wandeling door het bos nu op meerdere plekken aangenaam rust houden, onder meer op de voorkeursplek die het echtpaar had aangegeven: op het kruispunt van de vier bospaden in het Krabbebos.